Παράνομα τραπεζικά επιτόκια
Νόμος Κατσέλη

Προστασία πολύτεκνου ζευγαριού από την καταβολή δόσεων προς τράπεζες

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Το δικηγορικό γραφείο μας με απόλυτη επιτυχία χειρίστηκε δικηγορική υπόθεση, με βάση τον νόμο Κατσέλη, η οποία αναφέρεται περιληπτικά:

Το Ειρηνοδικείο Νάξου με προσωρινή διαταγή που εξέδωσε σήμερα και παραστάθηκε η κ.ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ εκπροσωπωντας ενα πολύτεκνο ζευγαρι δανειοληπτών κατοίκων Νάξου ηλικιας 45 και 46 ετων, εκ των οποίων ο σύζυγος διατηρούσε ως τα τέλη 2015 ατομική επιχείρηση πωλήσεως ζωωτροφων φυραματων και αλλων αγροτικών προϊόντων, ενω η σύζυγος ασκεί γεωργικές εργασίες.

Το δικαστήριο προστατεψε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία τους έως την οριστική υπαγωγή τους στο νομο Κατσελη, ανέστειλε κάθε καταδιωκτικό μέτρο εναντιον της ακίνητης και κινητής περιουσίας τους και όρισε να καταβάλει έκαστος των δανειοληπτών το πόσον των 40 ευρώ κάθε μήνα συμμετρως διανεμομενο για έκαστη οφειλή τους προς τις τράπεζες.

Το ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ είναι ότι αφενός με η κ. ειρηνοδίκης απέρριψε τις ενστάσεις των τραπεζών για εμπορική ιδιότητα των οφειλετών, αφετέρου δε έκαστος των οφειλετών είχε χρέη προς τις τράπεζες συνολικού ύψους 461.000 ευρώ κατα τον χρονο υπαγωγής στο νομο. Ο πρώτος δανειολήπτης είχε σταματήσει να πληρώνει τα χρέη του χρόνια πριν να διακόψει στην εφορία την εμπορική του ιδιότητα.

 

Για κάθε ενημέρωση σας για υπαγωγή στο Νομο Κατσέλη κάλεσε την κα Μαζαρακη στα τηλ.2104933446 – 6977366160 για απευθείας συνομιλία.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ