Αιτήσεις Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά - Νόμος Κατσέλη
Νόμος Κατσέλη

Αιτήσεις Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά – Νόμος Κατσέλη

Αιτήσεις Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά – Νόμος Κατσέλη

Η δικηγόρος Θ.Μαζαράκη από την έναρξη ισχύος του Νόμου Κατσέλη – ν.3869/10 ασχολείται διαρκώς και με επιτυχία, με αιτήσεις για υπερχρεωμένα νοικοκυριά (ν.Κατσέλη), με την υποβολή και την εκδίκαση αιτήσεων πελατών της στα Ειρηνοδικεία όλης της Χώρας, για την υπαγωγή τους στο νόμο Κατσέλη για τα υπερχεωμένα νοικοκυριά.

Θετικές αποφάσεις σε αιτήσεις Νόμου Κατσέλη για τα υπερχεωμένα νοικοκυριά

Η δικηγόρος έχει επιτύχει και συμβάλει με τη νομική αρτιότητα και πολυετή εμπειρία της να υπάγει στο Νόμο αιτήσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (ν.3869/10 νόμος Κατσέλη) και οφειλέτες με εμπορική ιδιότητα, με σημαντικές οφειλές, ενώ έχουν εκδοθεί αποφάσεις με τις οποίες εξαιρέθηκαν και προστατεύθηκαν πλήρως όχι μόνον η πρώτη κατοικία του, αλλά και το σύνολο της ακίνητης περιουσίας του υπό τον όρο καταβολής δόσεων.

Η Ρύθμιση Νόμου Κατσέλη ν.3869/10, έχει τροποποιηθεί με τις διατάξεις του Νόμου 4161 από 13.6.2013.

Επίσης, το δικηγορικό μας γραφείο έχει συμβάλει στην μείωση και διαγραφή σημαντικού μέρους των χρεών των οφειλετών – εντολέων μας, ενώ σε επίπεδο προσωρινών διαταγών έχει επιτευχθεί κατά κόρον, να προστατευθεί το σύνολο της ακίνητης και κινητής περιουσίας των οφειλετών και εντολέων μας έως την οριστική υπαγωγή αυτών στο Νόμο Κατσέλη ακόμη και με μηδενικές καταβολές για όλο αυτό το μεσολαβούν ενδιάμεσο διάστημα.

Συνεχώς θα σας παρέχουμε ενημέρωση για τις αλλαγές αλλά και για το σύνολο των αποφάσεων που έχουμε παραστεί και έχουμε συμβάλει στην έκδοση ευνοϊκών αποφάσεων για τις υποθέσεις αυτές.

Η παράσταση της δικηγόρου Θεωδόρας Μαζαράκη είναι δικαστηριακή κυρίως, η δικηγόρος αναλαμβάνει ολόκληρη την διαδικασία και δεν αρκείται σε έωλες υποσχέσεις σκοτεινών και ανύπαρκτων γραφείων χωρίς έδρες και γραφεία, χωρίς καν να έχουν στελέχωση από νομικούς κλπ., για τα οποία θα πρέπει να είστε απολύτως επιφυλακτικοί και σκεπτικοί.

Στη ιστοδελίδα μας θα σας παρέχεται το επόμενο διάστημα διαρκής ενημέρωση και καταχώριση των δικαστικών αποφάσεων για αιτήσεις σχετικά με Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά – Νόμος Κατσέλη (με απόλυτο σεβασμό στα προσωπικά στοιχεία των εντολέων που μας έχουν εμπιστευθεί).

Εάν ενδιαφέρεστε να πληροφορηθήτε αναλυτικά για τισ δυνατότητες που δίνονται από τον νόμο για τα Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά – Νόμος Κατσέλη, αν έχετε απορίες σχετικά με την αίτηση του νόμου Κατσέλη, τηλεφωνήστε στο 210 49334466 και η δικηγόρος Θεοδώρα Μαζαράκη θα λύσει κάθε απορία σας.
Επίσης μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα στην διπλανή στήλη και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, άμεσα.