Μηδενικές καταβολές σε δανειολήπτη μεταφορέα πατερα ενος ανήλικου τέκνου και δυο ενηλίκων τεκνων
Νόμος Κατσέλη

Προστασία έγγαμης μητερας από τις παρακρατήσεις του Ταμείου Παρακαταθηκών για πληρωμές δανείων

Προστασία έγγαμης μητερας από τις παρακρατήσεις του Ταμείου Παρακαταθηκών για πληρωμές δανείων

Το δικηγορικό γραφείο μας με απόλυτη επιτυχία χειρίστηκε δικηγορική υπόθεση, με βάση τον νόμο Κατσέλη, η οποία αναφέρεται περιληπτικά:

Αποφαση προστασίας έγγαμης μητερας τριων ανηλίκων τέκνων από τις παρακρατήσεις του Ταμείου Παρακαταθηκών για πληρωμές δανείων.

Το Ειρηνοδικείο Αθηνων με την απο 25.10.16 Προσωρινή Διαταγή, προστάτευσε 42χρονη υπάλληλο του δημοσίου έγγαμη μητερα τριων ανηλίκων τέκνων να πληρωνει σε πεντε πιστωτές το συνολικό ποσόν των 300 ευρω μεχρι το 2022 για δανεια συνολικού ύψους 264.000 ευρω.

Το αξιοσημείωτο ειναι οτι η κ.ειρηνοδίκης δεχόμενη το αίτημα της κ. Θεοδωραςς Μαζαρακη διέταξε το Ταμειο Παρακαταθηκών και Δανειων να σταματησει να της παρακρατα απευθείας απ το μισθο της το πόσον των 640 ευρω το μηνα και πλεον να της καταβάλλεται ολοκληρο το πόσον τους μισθού της ύψους 1300 ευρω περιπου το μηνα. Επισης προστάτευσε την πρωτη κατοικία της αντικειμενικής αξίας 72.000 ευρω και ενα αγροτικό ακίνητο σε χωριό της Εύβοιας.

Για κάθε ενημέρωση σας για υπαγωγή στο Νομο Κατσέλη κάλεσε την κα Μαζαρακη στα τηλ.2104933446 – 6977366160 για απευθείας συνομιλία.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ