Διαζύγια κατ' αντιδικία - ασφαλιστικά μέτρα
Διαζύγια κατ' αντιδικία

Διαζύγια κατ’ αντιδικία – ασφαλιστικά μέτρα

Η δικηγόρος Θ.Μαζαράκη ασχολείται με διαζύγια κατ’ αντιδικία και ασφαλιστικά μέτρα μεταξύ συζύγων προσπαθώντας πάντα για την ικανοποίηση των αιτημάτων και την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των εντολέων.

Ειδικότερα, η δικηγόρος Θ.Μαζαράκη αναλαμβάνει την υποβολή αγωγών κατ’ αντιδίκια διαζυγίου.

Η δικηγόρος Θ.Μαζαράκη, επίσης, με σημαντική επιτυχία και απόλυτη επιστημονική αρτιότητα και εχεμύθεια έχει εκπονήσει αγωγές κατ’ αντιδίκια και ασφαλιστικά μέτρα μεταξύ συζύγων για:

  • διεκδίκηση διατροφής των ίδιων ή των ανηλίκων,
  • για ανάθεση προσωρινής επιμέλειας των ανηλίκων τέκνων τους,
  • για μετοίκηση από τη συζυγικής στέγη, κλπ.

Ωστόσο, η δικηγορική μας επιτυχία, συνιστάται μεταξύ των άλλων, και στην διεκδίκηση της επιμέλειας από τον γονέα που θεωρεί και αποδεικνύει ότι είναι κατάλληλος για να την αναλάβει.

Μεταξύ των σημαντικών υποθέσεων που έχει επιτύχει το γραφείο μας είναι:

Τα διαζύγια κατ’ αντιδικία είναι μια πιο πολύπλοκη και δαπανηρή διαδικασία σε σχέση με τα συναινετικά διαζύγια.

Σε πολλές περιπτώσεις συνεργασθήκαμε με αρμόδιους κοινωνικούς και κρατικούς φορείς ( Κοινωνικούς Λειτουργούς) για το σημαντικό αυτό θέμα.

Σε άλλες περιπτώσεις, διεκδικήσαμε εμείς για τις πελάτισσές μας την αποπομπή του συζύγου που είχε την κυριότητα της οικογενειακής στέγης και την απόδοση της χρήσεως αυτής της οικίας στη σύζυγο που δεν είχε οικονομικούς πόρους, αλλά ωστόσο είχε την επιμέλεια των ανηλίκων.

Εκπροσωπήσαμε ευπροσώπως τους εντολείς μας με απόλυτη εχεμύθεια σε σοβαρές υποθέσεις μέθης, ξυλοδαρμών, τοξικομανίας κλπ.

Επειδή  σε αυτές τις περιπτώσεις εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει δυνατότητα να εξακολουθήσει ο (υγιής) σύζυγος να διαμένει υπό την ίδια στέγη με το συζυγο που δημιουργεί σε αυτόν και στα τέκνα τους ανυπόφορες καταστάσεις βίας σοβαρές έριδες, ξυλοδαρμούς και διαπληκτισμούς και όλα αυτά δημιουργούν αρνητικές συνέπειες στον ευαίσθητο ψυχικό κόσμο των ανηλίκων μας.

Σε αυτές τις σοβαρές περιπτώσεις που συντρέχει άμεσος κίνδυνος για την υγεία, τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή της/του συζύγου και των τέκνων, μπορείτε να υποβάλετε ασφαλιστικά μέτρα μέσω της δικηγόρου, εκμεταλλευόμενοι την αρτιότητα και πολυετή εμπειρία του δικηγορικού γραφείου μας.

Μέσα από μία σχετικά σύντομη διαδικασία μπορείτε να επιτύχετε με απόφαση του Δικαστηρίου των Ασφαλιστικών Μέτρων, να διαταχθεί η αποβολή του συζύγου από την οικία, ακόμη κι εάν έχει σε αυτή δικαίωμα κυριότητας.

Δηλαδή, η παραχώρηση της χρήσεως αυτής μπορεί να γίνει έως ότου ενηλικιωθεί και το μικρότερο τέκνο των διαδίκων συζύγων ανεξάρτητα του ποιός από αυτούς είναι κύριος ή έχει απέναντι στον κύριο δικαίωμα της χρήσης του.

Η μετοίκηση, αποβολή του ή της συζύγου από τη συζυγική οικία μπορεί να γίνει και με προσωρινή διαταγή, που εκδικάζεται μέσα σε λίγες ημέρες από την υποβολή της, ενώ η Προσωρινή Διαταγή έχει εκτελεστική ισχύ και μέσα σε λίγα 24ωρα και τότε ο/η συζυγος μπορεί να αποβληθεί βίαια ακόμη και από την δική του κατοικία.

Εάν ενδιαφέρεστε να πληροφορηθήτε αναλυτικά για το διαζύγια κατ’αντιδικία, την εκτίμηση κόστους του, αν έχετε απορίες σχετικά με την έκδοση διαζυγίου κατ’αντιδικία, τηλεφωνήστε στο 210 4933446 και η δικηγόρος Θεοδώρα Μαζαράκη θα λύσει κάθε απορία σας.
Επίσης μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα στην διπλανή στήλη και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, άμεσα.