Νεα επιτυχία του γραφείου μας για τον ν.Κατσέλη, με την διαταγή προστασίας δανειολήπτη
Νόμος Κατσέλη

Νεα επιτυχία του γραφείου μας για τον ν.Κατσέλη, με την διαταγή προστασίας δανειολήπτη

Διαταγή προστασίας δανειολήπτη πελάτη μας

Το δικηγορικό γραφείο μας με απόλυτη επιτυχία χειρίστηκε δικηγορική υπόθεση, με βάση τον νόμο Κατσέλη, η οποία αναφέρεται περιληπτικά:

Με την απο 16 Μάιου 2016 προσωρινή διαταγή της κ.Ειρηνοδίκης Νίκαιας προστατεύθηκε πλήρως ή κινητή και ακίνητη περιουσία δανειολήπτη πελάτη μας που ηταν υποχρεωμένος τα τελευταία δέκα έτη περιπου να πληρώνει κάθε μήνα δόσεις για δυο δάνεια συνολικού ύψους χιλίων ευρώ τουλαχιστον.

Η προστασία αφορούσε όχι μονο την πρωτη κατοικία του, δηλ.ενα διαμέρισμα στη Νίκαια 134 τμ αντικειμενικής αξίας: 155.000 ευρώ αλλά και ενος ισογείου καταστήματος στη Νίκαια εκτάσεως 87 τμ και το μισο εξ αδιαιρέτου μιας ισογειας μόνο κατοικίας εκτάσεως 78 τμ ορισμένης σε αγροτεμάχια στο Αιαντειο Σαλαμίνας.

Ο πελάτης μας ηλικιας 56 ετων είναι άνεργος τα τελευταια τρια έτη ενω ή σύζυγος του 51 ετων εργάζεται με μηνιαίες αποδοχές ύψους 540 ευρώ.

Ο αιτών διαμένει με τον 29 χρονο άνεργο υιό του.Το σύνολο των χρεών του πελάτη μας ανερχόταν για δυο δάνεια εκ των οποίων το ενα ηταν στεγαστικό στο πόσον των 40.000 ευρώ.

Το δικαστήριο δεδομένο τους ισχυρισμούς μας απήλλαξε πλήρως τον πελάτη μας με μηδενικές δόσεις έως την εκδοση αποφάσεως επι της αιτήσεως προστατεύοντας το σύνολο της περιουσίας του.

Πρόκειται για ιδιαίτερα ευνοϊκή απόφαση καθώς ο πελάτης μας καίτοι ηταν άνεργος και δεν αναμένεται στο μέλλον να βελτιωθεί ή οικονομική του κατασταση ηταν υποχρεωμένος να πληρώνει πόσον άνω των χιλίων ευρώ το μήνα.