Μηδενικές καταβολές σε δανειολήπτη μεταφορέα πατερα ενος ανήλικου τέκνου και δυο ενηλίκων τεκνων
Νόμος Κατσέλη

Μηδενικές καταβολές σε δανειολήπτη μεταφορέα πατερα ενος ανήλικου τέκνου και δυο ενηλίκων τεκνων

Μηδενικές καταβολές σε δανειολήπτη μεταφορέα πατερα ενος ανήλικου τέκνου

Το δικηγορικό γραφείο μας με απόλυτη επιτυχία χειρίστηκε δικηγορική υπόθεση, με βάση τον νόμο Κατσέλη, η οποία αναφέρεται περιληπτικά:

Το Δικαστήριο αφού έλαβε υπόψη του όλα τα έγγραφα και ακούγοντας όσα προφορικά ανεπτυξε ή κ.Μαζαρακη ανέστειλε όλα τα καταδιωκτικά μετρα της τράπεζας απαγορεύοντας την διαδικασία αναγκαστικων κατά σχέσεων σε βαρος ολόκληρης της κινητής και ακίνητης περιουσίας του οφειλέτη μεταφορέα και της συζύγου του και αμφότερους τους απήλλαξε προσωρινά με μηδενικές καταβολές μέχρι την εκδοση οριστικής απόφασης επι της αιτήσεως για υπαγωγή στο νομο Κατσέλη.

Οι δυο δανειοληπτες συζυγοι ηλικιας 53 και 42 ετών αντίστοιχα είχαν λαβει απο την ίδια Τράπεζα το 2008 στεγαστικά δάνεια ενα καταναλωτικό δάνειο και μια πιστωτική συνολικού ύψους 172.000 ευρώ κατα το χρονο κατά θέσεως του δικογραφου μαζί με τόκους και έξοδα.

Το αξιοσημείωτο είναι οτι ο αιτών κατα το χρονο υποβολής της αίτησης στο Ειρηνοδικείο αλλά και έως σήμερα διατηρεί την ιδιότητα του μεταφορέα ιδιοκτήτη δυο φορτηγών οχημάτων με τα οποία παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς πραγμάτων αποκερδαινοντας κάθε μήνα απο την παραπανω δραστηριότητα πόσον 600 ευρώ.

ΌΜΩΣ δεν απασχολεί προσωπικό και το υψος των εισοδηματων που επιτυγχάνει δεν υπερβαίνει ετησίως τις 15.000 ευρώ.Ή συνοφειλετρα σύζυγος του είναι άνεργη και δεν έχει άλλο εισόδημα. Με το πόσον αυτό που αποκερδαινει αντικειμενικά δεν μπορεί να καλυψει ουτε κατ ελάχιστο τις δόσεις των ρυθμίσεων και διακανονισμων που προβαίνει το υψος τη οποίων ανέρχεται στο πόσον των 40.000 ευρώ.Τ ο σύνολο των δαπανών για την άσκηση της παραπανω δραστηριότητας του ανέρχεται στο πόσον την 950 ευρώ για πληρωμή εισφορών στον ΟΑΕΕ κάθε δίμηνο και 200 ευρώ για δόση στο Δημόσιο. Το συνολικό κοστος διαβίωσης της οικογένειας τους ανέρχεται στο πόσον των 1700 ευρώ το μήνα τουλαχιστον ενω οι δαπάνες αυτές ενδέχεται να είναι μεγαλύτερες δεδομένου οτι φιλοξενεί δυο ενήλικες κόρες νόμιμα τέκνα που είχε απόκτησε απο τον πρωτο γαμο του. Οι δυο σύζυγοι είναι σήμερα συγκυριοι σε ενα διαμέρισμα σε νεοδμητη πολυκατοικία στο Δήμο Πειραιά την οποία απέκτησαν με εκταμίευση ποσού 200.000 ευρώ απο δυο στεγαστικά δάνεια που ελαβαν επιτρέποντας στη δανειστρια τράπεζα να εγγράψει στην πρωτη κατοικία τους προσημειωση υποθήκης για 240.000 ευρώ για σαράντα έτη ενω ή αντικειμενική αξία του ακινήτου πρώτης κατοικίας ανέρχεται σήμερα στο πόσον των 151.000 ευρώ.

Το δικαστήριο δεδομένο τους ισχυρισμούς της κας Μαζαρακη προστάτευσε και προσωρινά εξαιρέσε απο αναγκαστική εκτέλεση ενα αγροτεμαχιο στη θέση Αγ.Γεώργιος στη Σαλαμίνα με ισόγεια οικία που έχει χτισθει εντος αυτου και επι των οποίων ο δανειολήπτης έχει επικαρπία.

Επίσης προστατευθηκαν μια ισόγεια αποθήκη στην περιοχή Καμίνια Πειραιά σε κεντρικη λεωφόρο και πλησίον της Λεφορου Πειραιώς την οποία ο αιτών χρησιμοποιει για την άσκηση του ως άνω επαγγέλματος.

Στο σημείο αξίζει να επισημανθεί οτι το ως άνω δικαστήριο υπερέβη την εμπορική ιδιότητα του μεταφορέα αιτούντος υπάγοντας τα χρέη του στις Ευεργετικές διατάξεις του Νομού Κατσέλη.

Για κάθε ενημέρωση σας για υπαγωγή στο Νομο Κατσέλη κάλεσε την κα Μαζαρακη στα τηλ.2104933446 – 6977366160 για απευθείας συνομιλία.